Overnatting

Ved Søndre Forøya Gård kan vi tilby rimelig overnatting. Det er mulig å bo i det tidligere hovedhuset på gården, Nystua.  Leiligheten i sjøhuset er også til leie.  Mulighet å parkere bobilen ved sjøkanten.

Robåt eller båt m/motor bestilles sammen med hus.

Nystua

Nystua i Solskinn

Nystua i Solskinn

Nystua er det tidligere hovedhuset på gården. Det er godt utstyrt og har 4 soverom, med til sammen inntil 10 sengeplasser. Sengetøy og håndduker inkl.  I 2. etg. er det i tillegg til soverommene, bad med badekar og dusj og separat toalett.  I 1. etasje er det ei stor stue med TV,  velutstyrt kjøkken m/spisekrok, oppvaskmaskin, stort kjøleskap, fryseboks og kaffemaskin. Kombinert  vaskerom  med dusj og  vaskemaskin.  Det er også eget toalett i 1. etasje.  Mot sør er det en veranda med utemøbler. Stor hage ved huset og gode parkerings muligheter.

Stue i Nystua

Stue i Nystua

Kjøkkenet i Nystua

Kjøkkenet i Nystua

Rom nr 3 Nystua (2 pers.)

Rom nr 3 Nystua (2 pers.)

Rom 4 Nystua (3-4 pers.)

Rom 4 Nystua (3-4 pers.)

Rom 1 Nystua (1-2 pers.)

Rom 1 Nystua (1-2 pers.)

Sjøhuset

Sjøhuset

Sjøhuset

Sjøhuset er en fin leilighet nede ved sjøkanten.  I 1. etasje er det 1 soverom, dusj/toalett og et lite kjøkken. I 2. etasje  er det ei koselig lita stue m/skråtak og TV. Beregnet for 2 voksne.  Mulighet for ekstra oppredning for 2 personer på sovesofa i stua. Sengetøy og håndduker er inkludert.

Kjøkken i Sjøhuset.

Kjøkken i Sjøhuset.

Bobilparkering

Nede ved sjøkanten er det mulig å parkere opptil 3 bobiler.  Bobilene har tilgang til vann,  dusj/toalett og elektrisk påkopling.

Language:

Kontakt oss

Rita og Ivar Bergum
Søndre Forøya Gård
Malangsveien 3417
9056 Mortenhals
NORWAY

E-post: post@foroya.no
Mobil: +47 909 74 495